... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW

De najaars en wintercollectie is er!

 

Maak je klaar voor de herfst en de winter!

Deze herfst zie je prachtige kleuren in de boeketten. Heerlijk oranje en super realistische bessen en bramen. Kijk bij onze kunstboeketten of stel je eigen boeket samen uit losse bloemen en bladstelen.

Na de herfst is het tijd voor de winter! Warme kleuren voor de donkere dagen geven je een  behaaglijk gevoel en met onze velvet bloemen. en bladeren wordt het helemaal knus. Open haard aan, warme chocomel, knus onder een dekentje eindeloos genieten van de warme uitstraling die onze bloemen en boeketten geven.

Voor de feestdagen gaan we natuurlijk voor goud!
Niets is te gek. Wil je een boeket met gouden accenten of ga je voor echt vuurwerk met acrylbloemen en spetterende kleuren? Parelmoer glansbloemen die van kleur veranderen als het licht er anders op valt. Of blauwe en witte boemen met goud? Op en top feestelijk! Verwen jezelf en je gasten met deze bijzondere collectie.

Bekijk hieronder onze collectie najaars- en winterboeketten en losse kunstbloemen

Autumn Sunrise kunstboeket-3

Dry Look kunstboeketten

Purple Delight kunstboeket

Najaars-kunstboeketten

Dry-Look-no-5-250036-5

Losse Dry Look kunstbloemen

Midnight-Sky-250019-13

Losse najaars-kunstbloemen

droogbloemen

Droogbloemen en najaarsboeketten

Leestijd ca. 5 minuten.

Waarom vinden we droogbloemen en najaarsboeketten zo mooi?

Droogbloemen zijn hip, maar toch is het begrip al best oud. Zo lang als bloemen als decoratie gebruikt worden, zo lang zijn er ook al droogbloemen. Het is een natuurlijke manier om langer te genieten van bloemen uit de natuur. In de jaren 70 en 80 was het helemaal ‘de bom’ en na een rustige periode zie je weer steeds vaker droogbloemen en -boeketten. Tegenwoordig mag het allemaal wel wat speelser en spannender dus zie je vaak combinaties met wat (geverfde) veren, wat gedroogde pampasgras-pluimen en zelfs tarwehalmen. Wil je helemaal… Lees meer

Lees ons blog over droogbloemen

Wil je meer weten over droogbloemen, dry look boeketten en najaarsboeketten? Lees dan eens ons blog. Hiernaast zie je een frament. Klik op ‘lees meer’ en laat je verrassen.

950015_2_DutZ_NovaC

Schrijf je in en ontvang € 5,- korting

De beste aanbiedingen, de laatste trends en de leukste tips?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen € 5,- korting* 


* Voorwaarden van toepassing

Gelukt! Je ontvangt zo de nieuwsbrief en je € 5,- korting!

×
Mijn kar
Uw wagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.