... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
logo Flowers by F R I T S Duurzaam

Wie zijn wij?

Flowers by F R I T S is een jong bedrijf opgericht door Jenny en Gino. Beiden houden we van bloemen en planten, maar beseffen dat het veel werk kan zijn om deze gezond te houden. Doe je té goed je best, dan worden kamerplanten te groot of verdrinken ze, doe je te weinig dan gaan ze dood. Bloemen dan? Altijd goed. Een mooie bos bloemen op tafel staat altijd leuk, maar kan behoorlijk in de kosten lopen als je wekelijks een bos verse bloemen wil.

Ingegeven door het besef dat we niet eindeloos door kunnen gaan met alsmaar meer produceren en consumeren zonder op de maatschappelijke en milieu-impact te letten kwamen we op het idee van kunstbloemen en -planten. Wel het genot van bloemen en planten, maar niet de aanslag op het milieu van gekweekte planten en snijbloemen.

Jenny van Gompel Flowers by F R I T S
Gino Krishnadath Flowers by F R I T S

Onze missie.

Wij willen graag dat iedereen kan genieten van mooie bloemen en planten, ook als je geen groene vingers hebt, lastige plekken in huis of op kantoor hebt, het te duur vindt om elke week nieuwe bloemen te kopen of net als wij gewoon de duurzamere keuze wil maken als je nieuwe bloemen en planten aanschaft. Iedereen wordt blij van bloemen en planten en het maakt eigenlijk niet uit of dat echte of zijde bloemen zijn. Hetzelfde geldt voor planten.

Wij leveren uitsluitend zijde bloemen, kunstplanten en sierpotten en vazen van de hoogste kwaliteit. Wij kiezen bewust voor zoveel mogelijk in Europa geproduceerde sierpotten en vazen en wij gebruiken geen plastic voor het verzenden van onze producten. Al ons verpakkingsmateriaal is zoveel mogelijk gemaakt van gerecycled materiaal en is altijd volledig te recyclen.

Maar wie is Frits dan?

Frits is de baas, maar ook onze mascotte, blij ei en enorme knuffelkont. Frits is onze Schotse Collie en dus ook naamgever van dit leuke bedrijf. Kom je langs in de showroom, dan is de kans groot dat je Frits ontmoet. Maar pas op, want als je hem eenmaal geaaid hebt kom je er maar moeilijk van af…

Zien we jou ook binnenkort in onze showroom?

Groetjes van Jenny, Gino & Frits

De Baas, Frits

Heb je een vraag?

Bel: 085-4010495

950015_2_DutZ_NovaC

Schrijf je in en ontvang € 5,- korting

De beste aanbiedingen, de laatste trends en de leukste tips?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang meteen € 5,- korting* 


* Voorwaarden van toepassing

Gelukt! Je ontvangt zo de nieuwsbrief en je € 5,- korting!

×
Mijn kar
Uw wagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.