... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW

Omruilen of retourneren

Wanneer een aankoop onverhoopt niet bevalt kun je deze uiteraard zonder probleem terug sturen. Dit kan zelfs tot 30 dagen na aankoop! Kies je voor een ander product dan is het terugsturen zelfs helemaal gratis! Wil je toch liever je aankoopbedrag terug dan zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor eigen rekening. Producten omruilen of retourneren doe je als volgt:

 1. Stuur een email naar klantenservice@flowersbyfrits.nl Vul in de email het ordernummer is en geef aan of je het product wil omruilen voor een ander product zodat je geen verzendkosten betaalt of dat je liever je geld terug wil. Geef in het kort aan waarom je het product retour stuurt.
 2. Stuur de producten binnen 30 dagen onbeschadigd terug. Incomplete, beschadigde producten of producten met beschadigde of ontbrekende, originele verpakking kunnen we helaas niet retour nemen.
 3. Stuur je pakket naar:
  Flowers by F R I T S
  Burg. Cambier van Nootenlaan 30
  4001 DP, Tiel, Nederland
 4. Ruilen voor een ander product? Na ontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort (via dezelfde betaalwijze als tijdens bestellen). Wanneer je een ander product koopt ontvang je ook nog een voucher voor jouw verzendkosten.
 5. Toch liever je geld terug? Dat is uiteraard ook geen probleem. Na ontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort (via dezelfde betaalwijze als tijdens bestellen). In dit geval betaal je wel zelf de verzendkosten voor het retour zenden.

 

Verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 085-4010495 of mail met klantenservice@flowersbyfrits.nl
We proberen dan de bestelling nog voor je te aan te passen. Heb je al een verzendbevestiging ontvangen, dan kunnen we dit helaas niet meer voor je wijzigen.

×
Mijn kar
Uw wagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.