... ALL OTHER SCRIPTS MUST BE PLACED BELOW
Leestijd ca. 2 minuten.

De Nationale Klimaatweek 2021

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit onze samenleving en gelukkig maar. We hebben nog een lange weg te gaan, maar samen met een heleboel andere ondernemers en consumenten zijn we op de goede weg. Talloze initiatieven worden gestart en zelf ben je ongetwijfeld bekend met zaken als isolatie, zonnepanelen, energiezuinig stoken, etc.
Duurzaam ondernemen is niet alleen belangrijk op papier, het moet ook. We kunnen niet alsmaar meer blijven produceren en consumeren zonder over de gevolgen na te denken. Wat doen we met al het afval, wat doet al die productie en consumptie met de opwarming van de aarde? Grote vragen met ingewikkelde antwoorden, maar we kunnen er niet omheen; het moet anders.
Bij Flowers by F R I T S proberen we ons steentje bij te dragen door het aangename met het duurzame te combineren. Wel bloemen en planten, maar duurzamer dan snijbloemen en potplanten.

Klimaatweek acties

Deze week staat het nieuws bol van de stukken over de wereld klimaattop in Glasgow. Dichterbij is er in Nederland de Nationale Klimaatweek 2021. Dit initiatief komt van de rijksoverheid en wordt gesteund door diverse instanties en bedrijven. De duurzame bank Triodos heeft er zelfs een speciaal platform voor opgericht waar bedrijven zich kunnen aanmelden met speciale acties. Zo kun je als consument kennis maken met duurzame bedrijven en kom je er wellicht achter dat duurzamer helemaal niet duurder hoeft te zijn. Sterker nog, op een iets langere termijn is het vrijwel altijd goedkoper!

Wil je weten welke actie wij hebben? Kijk dan gauw hier.

 

Wil je weten wat jij kunt doen? Kijk dan op de site van de rijksoverheid voor alle activiteiten.

Triodos Made for Change

 

 

Dit bericht verscheen het eerst op flowersbyfrits.nl

×
Mijn kar
Uw wagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.